Nyhetsbrev

Teamet

 

 

 

 

 

Merinoexperten inspirerar till ett aktivt uteliv

Vår målsättning är att inspirera till ett aktivt uteliv.  Detta gör vi genom att erbjuda funktionella och högkvalitativa produkter tillverkade av merinoull.

 Teamet

Merinoexperten grundades 2010. Vi som driver företaget heter Lisa Manhof och Peter Manhof. Vi trivs bäst utomhus och brinner för löpning , vandring, längdåkning och en hel del andra utomhusaktiviteter.

Vår erfarenhet säger att med slitstarka och bekväma kläder blir utomhusupplevelser mycket lättare och roligare. Merinoullen är outstanding när det kommer till isolering och fuktabsorbering. Den värmer när det är kallt och andas när det är varmt, dessutom är den miljövänlig. Vi vill få fler att upptäcka merinoullens fantastiska egenskaper och på så sätt inspirera till ett aktivt liv utomhus. Läs mer om våra produkter under Om produkterna samt Merinoull i menyn ovan.  

 Miljöpolicy

Vi älskar naturen och vill bevara den på bästa sätt. Det är därför vår skyldighet att alla våra aktiviteter sker med så liten miljöpåverkan som möjligt. Merinoexperten är inte ett tillverkande företag utan köper färdiga produkter från olika leverantörer. Vi arbetar hårt för att välja leverantörer som  delar våra värderingar och ställer höga krav på råvarornas och produktionens miljöpåverkan. Vi försöker också begränsa våra transporters påverkan på mijön genom att välja miljövänliga transportalternativ. 

Merinoull är ett av de mest etiska och miljövänliga material som finns. Ullen är en förnyelsebar råvara och ett rent naturmaterial. Eftersom merinoplagg inte behöver tvättas speciellt ofta sparer detta både energi och vatten.

Företagsuppgifter

Merinoexperten AB

Organisationsnummer: 556826-7578

Email: info@merinoexperten.se

Postadress: Letsegatan 6, 43166 Mölndal

Företaget innehar F-skattsedel

 Har du frågor om Merinoexperten eller vill du veta mer om vår verksamhet? Varmt välkommen att höra av dig till oss!

 

 


Sök

Varukorg  

Inga produkter

0 kr Frakt
0 kr Totalt

Gå till kassan